Resultaten voor basisopleiding

 
basisopleiding
Basisopleiding Personeel en Organisatie I ISBW ISBW.
Wil je dit met iemand delen? Basisopleidingen MBO-niveau Een basisopleiding is een praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau en duurt 4-6 maanden U gaat aan de slag met vaardigheden en kennis die u al tijdens de opleiding kunt gebruiken in uw werk.
Basisopleiding De Yogaschool.
Doelstelling van de Basisopleiding. Het doel van de basisopleiding is om je een echte Yogabeoefenaar/ster te laten worden, herkenbaar aan een stabielere persoonlijkheid en een open mind. De warmte die van je uitstraalt is voelbaar voor de omgeving. Door de basisopleiding verkrijg je vaardigheid en kundigheid om beter te functioneren, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op vitaal en emotioneel niveau.
Opleiding douane declarant.
6 dag Alternatieven.: Basisopleiding douane declarant ONLINE. Basisopleiding douane declarant AVOND. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie. Schrijf je direct in. Al onze klassikale opleidingen voldoen aan de RIVM-regels. Twijfel je nog op heb je vragen?
Basisopleiding. Basisopleiding Fotovakschool.
De Basisopleiding Fotografie is een oriƫnterende opleiding voor iedereen die gefascineerd is door fotografie en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Tijdens de Basisopleiding Fotografie leer je meer te zien en vooral anders te kijken.
Basisopleiding Faillissementsrecht Insolad Opleidingsdagen.
Basisopleiding voor medewerkers. Contact en service. Terug naar navigatie. Insolad Opleidingsdagen Opleidingsdagen Basisopleiding voor medewerkers. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Voorheen Faillissementsrecht voor faillissementsmedewerkers. 2015: 2 november, Business Centre Nederland CS te Utrecht.
MBO-basisopleidingen, korte tijd basis van het vak LOI.
Ook in 2020 belastingaftrek scholingsuitgaven. Studenten die een opleiding voor een toekomstig beroep volgen, krijgen tot 50% van de scholingskosten terug. Flexibel studeren bij de LOI. Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom.
Mediation opleiding mediator worden met onze basisopleiding.
Volg onze basisopleiding mediation! Mediation is een uitermate intrigerend veelzijdig en uitdagend vak. Wilt u graag mediator worden? Dan is het een vak dat intensief van A tot Z geleerd en geoefend moet worden. De bijbehorende technieken worden constant aangescherpt gecontroleerd en vernieuwd zodat ze voldoen aan de laatste ontwikkelingen en vragen vanuit de maatschappij. Mediation heeft ons hart en dat is terug te vinden in al onze trainingen zo ook in de basis mediation opleiding. Onze basisopleiding mediator biedt u naast een gedegen opleiding tot mediator ook een stevige basis.
De basisopleiding. ACT opleiding SeeTrue ACT opleiding.
De basisopleiding ACT heeft een totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen. Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. Deze basisopleiding ACT zal de zes zuilen van Acceptance and Commitment Therapy uitleggen aan de hand van demonstraties en vooral; veel zelfonderzoek.

Contacteer ons