Resultaten voor coach vacature

 
coach vacature
Vacature: Coach Stichting Brilliant Future Kids.
Werken bij SBFK. Vacature: Creatieve Coach. Selecteer een pagina. 29 augustus 2020 Vacatures, Werken bij SBFK. Ben jij die super creatieve teamplayer die onze jongeren een Brilliant Future gaat geven? Wij gaan uit van talentontwikkeling en eigen kracht van onze jongeren. SBFK biedt een veilig leer en werkklimaat door jongeren gespecialiseerde begeleiding op maat te geven. Een belangrijke rol is weggelegd voor het creatieve bedrijfsleven, zij maken onderdeel uit van onze werkwijze. SBFK werkt vanuit een integrale visie samen met onder andere ouders, hulpverleners, huisarts, psychiater en school. Om maatwerk en veiligheid te kunnen bieden blijft SBFK kleinschalig. Wij zijn uniek in onze aanpak, waarbij wij creativiteit zien als belangrijke aanjager van talentontwikkeling. Dit zit ook in het DNA van onze medewerkers. Onze groepen bestaan uit maximaal 6 jongeren met twee professionele begeleiders en per locatie een beperkt aantal groepen. Je bent als coach de spin in het web binnen het centrum en eindverantwoordelijk voor een basisgroep van 6 jongeren. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van onze jongeren, zowel in de basisgroep als individueel. Je geeft individuele begeleiding op maat, gericht op persoonlijke, creatieve en professionele ontwikkeling.
Zelfstandig Coach gezocht Zorgfabriek.
Franchising is een samenwerking tussen een grote organisatie die eigenaar is van een bepaalde formule, en een zelfstandig ondernemer die gebruik maakt van deze formule. Het is een mooie manier om te starten als ZZPer en dus een mooie manier om met veel vrijheid en eigen inbreng je werk in te delen. Je profiteert namelijk van de gevestigde naam en het bewezen concept van de franchise, je hoeft het wiel dus niet helemaal zelf uit te vinden. Over deze franchise. De coaches die onder deze franchise vallen werken met cliënten van alle leeftijden en begeleiden op alle levensgebieden. Daarbij doen zij wat nodig is en ondersteunen zij op maat. Het kan gaan om hele praktische zaken zoals ondersteuning bij het voeren van een administratie als om bijvoorbeeld coaching op het werk of coaching bij de overgang naar een andere levensfase. Het is belangrijk dat je als coach goed kunt luisteren, afstemmen en netwerken. Cliënten worden naar coaches doorverwezen vanuit wijkteams, of komen vanuit een aanbesteding.
Vacature docent/coach LB Artikel SWVNK.
Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief. Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken. Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Vacatures Inwerking coaching. Inwerking-2018-Logo-Web.
De Jobcoach is werkzaam in diverse soorten welzijnsinstellingen en richt zich op de interne en externe begeleiding van mensen die een afstand hebben tot de maatschappij door bijvoorbeeld migratie, buiten het arbeidsproces staan door ziekte, functiebeperkingen en discriminatie, of doordat ze belast zijn met zorg mantelzorg/opvoeding, vroegtijdig school verlaten en dergelijke. De Jobcoach begeleidt hen bij het verkrijgen en behouden van betaald werk. Is er geen vacature in de vestiging van uw keuze? Dan kunt u een open sollicitatie indienen. Wij nemen dan contact met u op zodra er zich een passende vacature voordoet. Mail je CV en motivatie dan naar simone@inwerking.com. Is er geen vacature in de vestiging van uw keuze? Dan kunt u een open sollicitatie indienen. Wij nemen dan contact met u op zodra. er zich een passende vacature voordoet. Mail je CV en motivatie dan naar. Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving.
Pedagogisch beleidsmedewerker / coach Vacature Kinderopvang.
Op zoek naar een baan als pedagogisch beleidsmedewerker / coach in de kinderopvang? Wij zoeken de vacatures voor je! Als beginnend pedagogisch beleidsmedewerker / coach is de eerste trede in schaal 9 van de CAO Kinderopvang trede nummer 21. De hoogste trede van salarisschaal 9 is trede nummer 33.
Wij zoeken Integrale Begeleiding Autisme Spectrum Stoornis.
Zelfstandige ZZP coaches die minimaal twee dagen per week voor cliënten van IBASS beschikbaar zijn. Een relevante opleiding zie vacature voor meer informatie. Ervaring met het begeleiden van mensen met ASS. Naast de coachuren, betrokkenheid en inzet binnen stichting IBASS.
Jongerencoach / groepswerker Yes We Can Clinics.
Naast werkbegeleiding krijg je verschillende trainingen en een opleiding aangeboden. De tijdlijn hieronder laat zien welke ontwikkelmogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast biedt Yes We Can Clinics als dé jeugdkliniek van Nederland nog meer mooie extras, hierover lees je meer verderop in de vacature.
Coach worden bij Lifestyle of Business Vacature.
Dit is dus nog naast de persoonlijke opleiding die je van ons krijgt. Wat denk je ervan? De video bekeken en nog steeds aan het lezen? De kans is groot dat je AAN bent gegaan en dat je meer wilt weten. Je wilt weten of je in aanmerking komt om toe te treden tot het team van Lifestyle of Business als Coach.

Contacteer ons