Resultaten voor vacature coach

 
vacature coach
Vacature Trainer/Coach PVC Voetbal PVC.
Vacature Trainer/Coach PVC Voetbal. PVC opgericht in 1915 is een snel groeiende, gezellige, maar ook ambitieuze voetbalclub, spelend op het Marco van Basten Sportpark aan de westkant van Utrecht. Met 32 jeugdteams, 8 senioren teams, een dameselftal en 6 zaalvoetbalteams is PVC een leuke en levendige vereniging waar plezier en prestatie hand in hand gaan.
Vacature Coach WMO/Jeugdwet regios Arnhem/Doetinchem at.groep.
Werken bij at.groep. Vacature Coach WMO/Jeugdwet regios Arnhem/Doetinchem. De sollicitatietermijn voor deze vacature is verlopen. at.groep Zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basiszorg GBGGZ en specialistische zorg SGGZ aan kinderen, jeugd en volwassenen en doen dit zowel individueel als in groepsverband.
Vacature Coach in Rotterdam Infinity College Rotterdam.
Vacature Coach in Rotterdam. U kunt niet meer solliciteren op deze vacature. De vacatures op onze website worden geplaatst en beheerd door de scholen zelf. Het kan voorkomen dat een school besluit om de vacature nog voor de eerder aangegeven sluitingsdatum van de website te halen.
Dringend gezocht: Verander coach November 2020 14400 actuele jobs voor Verander coach Jooble.
Vacature Scrum Master PGGM heeft voor haar locatie in Zeist Utrecht een vacature voor een Senior Scrum Master/ Agile Coach 36 uur Zeist Is het coachen van mensen op proces en gedrag helemaal jouw ding en zie jij uitdaging in het bedenken van innovatieve.
Vacature Impact Coach Young Impact.
Graag ontvangen we jouw cv en een korte motivatie waarin je uitlegt wie jij bent, wat je ervaring met jongeren is en waarom je graag Impact Coach wilt worden. Neem dan contact op met Kirsten de Haas via email protected onder vermelding van vacature Impact Coach.
Vacature Golf Coach True Groove Het Nieuwe Golfen.
Als je écht impact wilt maken. Meld je aan! VACATURE GOLF COACH. Ben jij of ken jij een gedreven golf coach? Of kun je gewoon goed golfen en vind je het tof om anderen te coachen? Wil jij bijdragen aan iets groters dan jezelf?
Vacature Expertcoach Stichting leerKRACHT.
Op weg naar huis bel je je andere collega en praat met haar over de vertrouwens-issue op haar school. Het is 17.00 uur als je thuis bent, je leest nog een blog op de leerKRACHT-site en kijkt rustig nog een paar videos over coaching om je kennisniveau verder te vergroten.
Vacatures bij 2GetThereCoaching.
Lees hier onder de volledige vacature. De stichting 2GetThere Arnhem heeft ruimte voor een. vooralsnog tot eind 2018, bij succes behoort verlenging tot de mogelijkheid 2GetThere is een project van, vóór en dóór jongeren. Jongeren worden opgeleid tot Jongerencoach. Zij coachen op hun beurt jongeren uit hun eigen omgeving en hun eigen netwerk naar school, werk of een combinatie van beide. Het project is vernieuwend in haar peer. Diversiteit en het inzetten van ervaringsdeskundigheid biedt jongeren vertrouwen en geeft hen de ruimte om het op hun eigen wijze te doen, ondersteund door een laagdrempelige coach.

Contacteer ons