Meer resultaten voor opleiding trainer

 
opleiding trainer
Diferenci opleiding, trainer Human Dynamics, facilitator Human Dyamics.
Word een ijzersterke trainer! Een trainer, die grip heeft op elk onderdeel van een training, die weet welke werkvorm wanneer werkt en die verschillen tussen mensen als uitgangspunt neemt bij iedere training. Of wil je coach worden? Niet zo maar een coach, maar een professionele. Een coach die effect sorteert, die het verschil maakt. Introductiedag Opleiding Trainer Facilitator. Opleiding Trainer Facilitator.
Trainers en begeleiders KNSB.
Liefhebber van schaatsen en inlineskaten en interesse in een opleiding tot trainer? De KNSB verzorgt al vele jaren opleidingen voor alle disciplines van de sport. Langebaan, Marathon, Shorttrack, Kunstrijden of Inlineskaten; wie als trainer aan de slag wil, kan bij de KNSB terecht.
Trainerleert.nl Opleidingen voor volleybaltrainers.
Ook Trainerleert ontkomt niet aan de corona maatregelen. Alle lopende opleidingen zijn gepauzeerd, nieuwe opleidingen worden uitgesteld en trainers aan het einde van de opleiding krijgen online individuele begeleiding. Bij deze cursus heb ik geleerd om een goede training op te bouwen en hierdoor het doel te behalen waarvoor je de trainingen maakt. Verder heb ik ook een heleboel nieuwe oefeningen van Allard en van de mede cursisten geleerd en tips en nieuwe ideeën gekregen om een techniek goed uit te leggen, kortom een erg leerzame cursus om jezelf als trainer te verbeteren.
Opleiding Triathlon trainer niveau 1 TTN1 Nederlandse Triathlon Bond.
De opleiding start bij minimaal 10 deelnemers, er is plaats voor maximaal 15 deelnemers per opleiding. Lees volgend artikel Opleiding Triathlon trainer niveau 3 TTN3. De TTN3 opleiding heeft als doelstelling verenigingskader op te leiden voor de triathlonsport op recreatief of wedstrijdniveau.
Opleiding tot professioneel coach Balansgroep.nl.
Data lesdagen Professioneel Coach Expert. Data lesdagen Coach Basics. Data lesdagen Organisatiecoach. lesdata opleiding Vitaliteitscoach. Data lesdagen Relatiecoach. Informatie Open Dagen. Inschrijven Open Dag. Vind Je Coach. Over Onze Coaches. Bekijk onze coaches. Over Onze Opleidingen. Opleiding tot Coach Basics. Opleiding tot professioneel coach. Registeropleiding tot Professioneel Coach Expert. Opleiding tot Organisatiecoach. Opleiding tot Relatiecoach. Beroepsopleiding tot Vitaliteitscoach. Opleiding Stress Burn-out coach. Opleiding TMA professional. Opleiding TMA Team Professional. Informatie Open Dagen. Inschrijven Open Dagen. Vind Je Coach. Over Onze Coaches. Bekijk onze coaches. Schrijf Je In. Opleiding tot professioneel coach. Deze complete en brede eenjarige beroepsopleiding leidt je in één jaar op tot allround coach. Opleiding tot professioneel coach. Meld je aan voor de opleiding tot professioneel coach en behaal in één jaar jouw erkende diploma. De Registeropleiding tot Professioneel Coach is een opleiding tot allround coach op Practitioner niveau NOBCO. Na een opleidingstraject van één jaar 20 lesdagen ben je in staat als zelfstandig coach te werken, zowel op gebied van personal coaching als op het gebied van loopbaancoaching.
Trainer worden? 1 Post HBO Trainersopleiding.
Zelfstandig trainen, trainen binnen een organisatie of in het onderwijs, de opleiding tot professioneel trainer sluit op al deze werkvelden aan. De opleiding tot trainer is opgebouwd volgens een goed doordacht curriculum en heldere doelstellingen. De opleiding wordt afgesloten met een eindopdracht in de praktijk.
Opleiding op het allerhoogste niveau: Trainer/Coach 5 KNHS.
Toggle navigation Nieuws. Waar ben je naar op zoek? Passie voor paardrijden. Opleiding op het allerhoogste niveau: Trainer/Coach 5. Waar ben je naar op zoek? Terug naar nieuws. Opleiding op het allerhoogste niveau: Trainer/Coach 5. Geplaatst op 23 juli 2020.
Trainer-coach 4 opleiding.
Er zijn 23 sporttak overstijgende workshops. Deze workshops worden gevolgd op de onderwijsinstituten op vaste dagen in de week, afwisselend in blokken van 15.00 of 18.30 uur tot 21.30 uur. Er zijn in totaal 16 cursusdagen. Daarnaast kunnen door de eigen sportbond nog enkele sportspecifieke workshops worden toegevoegd aan de opleiding.

Contacteer ons