Resultaten voor app

 
app
Social Schools Alle communicatietools school apps voor jouw basisschool.
Meld je aan met je e-mailadres op de nieuwsbrief of volg ons op Social media en blijf op de hoogte. van alle ontwikkelingen rondom Social Schools. Dank je wel voor de inschrijving voor onze nieuwsbrief. Relevante onderwerpen: School website School app Basisschool app Ouderbetrokkenheid Bovenschoolse website. Social Schools B.V.
Alles van TV gemakkelijk in 1 app Canal Digitaal.
Je kan kijken op je smartphone, tablet, je laptop of pc. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play.
albelli apps voor iPhone, iPad en Android.
Je kunt via de app alle albelli fotoproducten bestellen. Zo kun je de app gebruiken om een fotoboek of een kalender te maken, maar ook om fotoafdrukken mee te bestellen. Je mooiste foto hang je natuurlijk aan de muur als wanddecoratie.
Uw Zorg online.
Download de app of ga naar de website van uw praktijk. Online uw zorg regelen wanneer het u uitkomt? Altijd toegang tot uw medische gegevens? Gebruik de Uw Zorg online app en de beveiligde patiƫntenomgeving op de website van uw praktijk.
Apps.
Gottmer Kinderboeken ok. Sorteer op Titel. Bekijk de vijf vrolijke verhalen over hoe Aadje Piraatje opgroeit op zee. Dat valt soms niet mee: Aadje moet leren zwemmen tussen de haaien, minstens zeven happen schildpaddensoep eten, en hij krijgt heimwee naar zijn moeder. Boer Boris gaat naar zee. Boer Boris heeft vakantie. Boer Boris gaat naar zee. Hij pakt zijn kleine koffertje. Wat neemt Boer Boris mee? Te veel voor in zijn koffer. Boer Boris besluit dan maar de tractor vol te laden. In deze app moet je telkens raden welke van de drie plaatjes er niet bij hoort.
meer HEMA klantenpas.
Spaar mee voor extra korting, met de digitale pas in de HEMA app of met de plastic pas. spaar mee met de digitale pas. Download de gratis HEMA app en registreer voor meer HEMA. Daarna vind je in de app je digitale pas.
NS International App.
Download hier de app! Gratis App voor iOS versie 8 of hoger. Gratis App voor Android versie 4 of hoger. Reizen en boeken. Reizen en boeken met de app. Met de app van NS International heeft u altijd de internationale routeplanner bij de hand.
Mobiele app Wikipedia.
Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel, zoals App Store Apple, Google Play Android, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Apps voor het ene besturingssysteem kunnen niet zomaar op een ander systeem geĆÆnstalleerd worden. Dit betekent dat per besturingssysteem een app ontwikkeld moet worden.

Contacteer ons