Op zoek naar opleiding professioneel coach?

 
opleiding professioneel coach
Coach Leergangen Bureau Land.
Introductietraining: Coachen, iets voor jou? Master Class: Provocatief Coachen. Bent u op zoek naar een opleiding om Professioneel Coach of begeleider te worden? Wilt u zich verder verdiepen in coachen / begeleiden? Wilt u een Coach worden, die mensen kan inspireren tot verandering?
Coach Opleiding Bold Coach Academy.
Toggle navigation Logo Bold Coach Academy. Bold Foundation Opleiding. Professional Coach Opleiding. KDO Coach Opleiding. Meet the Team. We laten je tijdens onze opleidingen kennis maken met de meest actuele informatie, effectieve methodieken en technieken op het gebied van coaching. Wij geloven dat JIJZELF het allerbelangrijkste instrument bent. Daarom ligt de nadruk van de basis opleiding op jouw persoonlijke ontwikkeling. Home Aanbod Coach Opleiding.
Masterclass Professioneel Coachen Avans.
Na het succesvol doorlopen van deze coaching opleiding ontvang je het diploma Professioneel coachen van Avans. Daarnaast word je ingeschreven in het landelijk erkend diploma-register van Centrum voor Post-initieel Onderwijs Nederland CPION. Na de opleiding coachen kun je anderen op professionele manier coachen om hun kwaliteiten optimaal in te zetten. Als coachend leidinggevende laat je jouw medewerkers een grotere en effectievere bijdrage aan het bedrijfsresultaat leveren. Als zelfstandig coach begeleid je mensen naar inzicht, groei en zelfsturend vermogen. En als HR-adviseur of als onderwijsdocent kun je, afhankelijk van de coachvraag en omgeving, de juiste interventies kiezen die tot het beste resultaat leiden.
Opleiding Professioneel Trainer/Coach.
Tijdens deze intensieve opleiding maak je kennis met diverse trainers en coachings technieken en methodes en is er ruim gelegenheid om jouw eigen voorkeur voor trainen en/of coachen vorm te geven. Opzet van de opleiding. Om als Professioneel Trainer of Coach aan de slag te kunnen met een erkend diploma heb je 46 lesuren nodig. Al onze opleidingen tot professional zijn inclusief een examen. Als je het diploma behaald hebt, wordt dit erkend door de beroepsvereniging SPOTCER en kun je daarmee direct in de praktijk aan de slag. Ook behoort bij onze beroepsopleidingen een jaar coaching on the job, zodat je altijd weer op de expertise van de Academie terug kunt vallen.
Toelatingscriteria coaching opleiding Coachfinder, platform voor coaching.
Co creatie coachingssopleidng. INZICHT coaching en communicatie. Registeropleiding professioneel coach. NOBCO/ CPION SPHBO. Certified Professional Coaches. ITIP School voor leven en werk. Instrument voor hulp. Land van rouw. Opleiding Omgaan met verlies/rouw consulent/verliesconsulent. Land van rouw. Opleiding Omgaan met verlies Kinderen Jongeren. Training maatwerk naar Registercoach. MARK Academy voor levenskunst. Opleiding tot integraal Leefstijl Vitaliteitscoach. Masterclass professioneel coachen, level 1. Move a Mountain. Move a Mountain Coachopleiding. Leergang professioneel Coach voorheen van Boertien Vergouwen Overduin B.V. HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Psychologie en coaching. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. 3 jarige opleiding communicatie. CPION SPHBO / CRKBO. Professional Psychosociaal therapeut. Professional Verlies-en rouwtherapeut. Kata Coaching Certified Foundation. Associate Certified Coach ACC. Professional Certified Coach PCC. Master Certified Coach MCC. School voor coaching. Coaching voor professionals. School voor coaching. Leergang voor teamcoaching. Module Life Coach. Leergang Coach Verdiepingstraject. Coachen van collegas. Organizational Relationship System Coaching. The Leadership Circle Profile Certification. Supervisor in het onderwijs. ICF Coach practitioner ACSTH. Foundation Coaching Skills. EMCC Senior Practitioner. EMCC Coach Practitioner. NLP Coach IANLP voorheen NLP Mastercoach. Coachen op drijfveren/v-circle coach. Post HBO beroepsopleiding tot loopbaanadviseur-praktijkgerichte coachopleiding. VU / Ashridge. Post-HBO Executive Coaching.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Associatie voor Coaching. De Associatie voor Coaching wil de plek zijn waar leidinggevenden en coaches inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot coachen. Wij doen dat onder andere door: Het geven van post-HBO en ICF gecertificeerde opleidingen in coachen Het verzorgen van het programma Coaching voor coaches supervisie en intervisie Het ondersteunen bij de invoering en borging van coaching. Naar de website. EQlibre, EFT opleiding voor professionals. Emotional Freedom Techniques is een methode die met behulp van focustechniek en het bekloppen van acupressuur punten negatieve emoties neutraliseert. In deze 4 daagse opleiding leer je op grondige wijze de techniek toe te passen in vele praktijksituaties. Certificering als AAMET EFT practitioner. Zeer" goede balans tussen theorie en praktijk" Professioneel."
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Over de verschillende soorten bomen en allerlei andere dingen die je onderweg tegenkomt. Daar wist ik helemaal niets van, en ik vind het heel erg leuk! Kirsten Wiltens Verwonderlust Buitencoaching. Wie zijn je trainers? Senior trainer en oprichter. Hilde is wandelcoach en Registerpsycholoog NIP/ Arbeid Organisatie. Ze schreef het wandelboek Op weg naar plezier in je werk en coachte bijna 700 mensen. Na haar studie Psychologie volgde zij o.a. de Bewustzijnstraining bij de School voor Zijnsoriëntatie en opleidingen in wandelcoachen en provocatief coachen. Hilde publiceert regelmatig artikelen, wordt vaak geïnterviewd en werkt nu aan haar nieuwe boek. Anderen over Hilde Door" haar positieve aanpak moedigt ze aan stappen te zetten. Haar ervaring, kennis en enthousiasme spatten er van af. Ze is inspirerend, gedreven, consequent niet oordelend en ze heeft humor. Hilde heeft alle aandacht voor je, zowel in de groep als individueel, en verbindt vloeiend en doelgericht persoonlijke drijfveren en talenten aan zakelijke kansen. Een bijzondere combinatie die er voor zorgt dat je ambities concreet en realistisch worden." Wandelcoach, trainer, supervisor. Tineke is geregistreerd supervisor en Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC.
Opleidingen BGL partners.
Met onze jarenlange ervaring en een stevige dosis realiteitszin bieden we een breed aanbod van opleidingen gericht op mensen in verschillende levensfasen met uiteenlopende vraagstukken, individueel en groepsgewijs, werkgerelateerd en privé. Daar waar nodig op maat gemaakt. Trainer Coach individu/team/loopbaan.

Contacteer ons