Resultaten voor cursus coaching gezondheidszorg

 
cursus coaching gezondheidszorg
Cursus Intervisiebegeleiding in Gezondheid en Welzijn Zwolle Windesheim.
We beginnen de cursus met het verkennen van het concept intervisie als begeleidingsinstrument in organisaties. Ook kijken we naar hoe intervisie zich verhoudt tot begeleidingsvormen als instructie, coaching en training. Je leert door ervaring diverse intervisiemethodes kennen en toepassen, zoals.:
Tweedaagse opleiding Coachen in de zelforganisatie De Academie.
Jan de Vuijst is bestuursadviseur, gecertificeerd executive coach en parttime hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Meer over Jan. Elise van Doorne. Organisatie en arbeidspsycholoog. Als arbeids en organisatiepsycholoog en trainer wordt Elise van Doorne geboeid door een continu proces van leren en ontwikkelen, waarbij werkelijke en diepgaande veranderingen van binnenuit komen. Meer over Elise. Logopedist en stem en spraakdocent. Logopedist en stem en spraakdocent Alex Boon coacht en traint mensen op het gebied van stem, spraak en taal sinds 1995. Dat doet hij zowel als gastdocent bij de Hogeschool van Rotterdam en diverse andere opleidingsinstituten als binnen zijn eigen praktijk. Meer over Alex. Deze tweedaagse opleiding is voor bestuurders, managers, leidinggevenden, professionals en overige geïnteresseerden in de volgende branches en sectoren: gezondheidszorg, zorg en welzijn, publieke sector, gemeentes, overheid, onderwijs en het bedrijfsleven.
Herstel Opleidingen bij de RINO Groep Utrecht.
Mensen met een lichte verstandelijke beperking vind je niet alleen in instellingen voor verstandelijk gehandicapten, ook hulpverleners in de buurt en wijkteams, de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg hebben met deze doelgroep te maken. Dit vraagt specifieke kennis en vaardigheden om goed aan te sluiten bij hulpvragen die er spelen.
Lean in de Zorg NCOI Opleidingen en Trainingen.
Psychologie en Coaching. Secretarieel en Managementsupport. Sport en Beweging. Zorg, Welzijn en Hulpverlening. 035 6 400 411. Lean in de Zorg. Snel naar de kern om je klanttevredenheid en kwaliteit te verbeteren 2 dagen. Zorg, Welzijn en Hulpverlening. Wil je dit met iemand delen?
Jeugd, Gezin en Onderwijszorg Post-hbo opleidingen Inholland.
meer dan 15 opleidingen. Ben je werkzaam in zorg en welzijn, het onderwijs of actief als zelfstandige en wil je jezelf professionaliseren met een praktijkgerichte opleiding? Wij bieden jou een uitgebreid aantal post-hbo opleidingen, cursussen en korte trainingen in o.a. de thema's' jeugd, gezin, onderwijszorg, coaching en supervisie.
Leergang Coachen van collegas in de zorg Zorg Scholing Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod.
Visie op coaching en de plaats binnen de organisatie. De verschillen tussen adviseur, leidinggevende mentor en coach. De plaats en positie van de interne coach. Wie ben je als interne coach, wat is je rol en hoe hou je je rol zuiver? Wat zijn de voorwaarden voor een geslaagd coachtraject? Hoe structureer ik een coachtraject van contract tot afsluiting? Daarnaast gaan we vooral heel veel oefenen. We helpen de cursisten hun eigen coachingsvaardigheden ontdekken en leren hen de basistechnieken. Na deelname aan deze leergang heb je geleerd wat de essentie is van het coachen van collegas en heb je je eigen kwaliteiten op dit gebied ontdekt. Hierdoor kun je collegas begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het gevolg is dat ze lekkerder in hun vel zitten en hierdoor effectiever functioneren door hun zelfsturend, zelflerend, zelfoplossend en zelf accepterend vermogen te vergroten.
Over Mij De coachzuster.
Samen met een ervaren loopbaan coach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals hulp bij het schrijven van een goed cv. Of hulp bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding.
Cursussen / Trainingen voor professionals in de gezondheidszorg EDU-line Updates.
Cursus Verpleegkundig Co├Ârdinator Spoedzorg. Vaardigheidstrainingen en toetsingen van voorbehouden handelingen in de gezondheidszorg. NIEUW Verschillende cursusmodulen binnen de Oncologie en Hematologie. Voor alle beroepsinhoudelijke cursussen en trainingen vragen wij bij de diverse kwaliteitsregisters accreditatie aan. Certificering volgt na het met een voldoende afsluiten van de schriftelijke en praktijktoets.

Contacteer ons