Resultaten voor opleiding coach utrecht

 
opleiding coach utrecht
NLP Coach IANLP opleiding volg je bij UNLP.
Alles wat ik heb geleerd pas ik steeds onbewuster toe. De trainers dagen je heel erg uit tijdens deze training. En je mag fouten maken. Dan leer je: waar zitten mijn knelpunten? Ik heb er heel erg mee mogen oefenen en spelen, met een hele vaart! NLP Coach IANLP opleiding. Deze opleiding start 2 keer per jaar: in het voorjaar Rotterdam en najaar Amsterdam. De opleidingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
Opleiding coaching en counseling School Of Life.
Opleiding counseling Nijmegen Cursus healing Therapeutische opleidingen Amsterdam. Vier jarige HBO beroepsopleiding voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading, coaching en counseling technieken. Download Opleidingsgids Download Beroepsprofiel. Ontdek meer over jezelf en onze opleidingen. Vanaf 21 september 2019. Deze informatieve workshop over School of Life en de beroepsopleiding tot levenstherapeut bestaat uit een hele zaterdag en wordt maandelijks herhaald op diverse locaties tussen september 2019 en januari 2020. Utrecht: op zaterdag 21 september 2019 en 11 januari 2020.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Teamcoaching voor managers. Coachen met Ziel en Zakelijkheid. Wat ons bezielt. Onze visie: de weg van je hart. Onze werkwijze: met ziel en zakelijkheid. Trainer van het Jaar 2015-16. Het verhaal van Silvia. Vakmanschap met ziel en zakelijkheid. Leren in organisaties. Veranderen" geeft pijn en inspiratie." Veranderen" geeft pijn en inspiratie." Silvia Blankestijn, oprichter en hoofdopleider Blankestijn Partners. 99, Klanttevredenheid Onze visie Gratis workshop. Blankestijn Partners: dé specialist in coachingsopleidingen Coachen met ziel en zakelijkheid. Blankestijn Partners begeleidt coaches, trainers en teamcoaches in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat zij mensen, teams en organisaties met impact begeleiden om vanuit bezieling resultaten te realiseren. Wij doen dit middels gedegen en intense coachingsopleidingen en trainersopleidingen, afgestemd op jouw ambitie en competentieniveau. Onze methodiek: Het Stermodel van de 6 ontwikkelingsniveaus. Resultaatgericht: gedragsverandering binnen organisatiecontext. Patronen onderzoeken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Zin-geven aan verandering vanuit waarden en drijfveren. Drie speerpunten voor coachen met ziel en zakelijkheid. Coachingsvakmanschap Ontwikkel je coachingscompetenties op de zes ontwikkelingsniveaus. Persoonlijke ontwikkeling van de coach Leer jezelf als belangrijkste coachingsinstrument inzetten. Leren in organisaties Verbind je coaching met het systeem van de organisatie. Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees NOBCO erkend.
Cursus Handelingsgericht coachen PAO.
Zelfstudie: 475, uur. Cursus Handelingsgericht coachen. Wil je een overzicht van alle cursusinfo? Vul hier je gegevens in en download de pdf. We houden je dan ook op de hoogte van ontwikkelingen rondom deze cursus. Wij helpen je graag! Heb je een vraag over deze cursus? Of wil je deze cursus incompany organiseren? Stuur ons hier een bericht. of bel: 085 487 93 10. Accreditatie Nummer Accreditatiepunten. 115, opleiding behandeling.
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam. Inzicht op social media.: Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Wie zichzelf kent, kent iedereen. In deze opleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende coachopleiding.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Als grootste opleider van coachend Nederlan d is deze opleiding als één van de eerste op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd volgens de meest recente NOBCO EMCC richtlijnen. Je ontwikkelt je als coach van de hoogste kwaliteit, mede doordat je meer praktijkervaring opdoet tijdens je leertraject. Wil je meer weten wat de ICM Coachingsopleiding inhoudt? Op woensdagavond 25 november organiseren we een online open avond via Zoom. Klik hier om naar de open avond te gaan. Binnen 5 maanden ben je professioneel en zelfstandig coach. Je doet veel praktijkervaring op tijdens het leertraject. EQA geaccrediteerd door NOBCO EMCC op practitionerniveau. Met EQA-diploma versnelde route tot EIA-keurmerk bij NOBCO mogelijk. Geaccrediteerd door de STR. Kleine groepen maximaal 10 deelnemers. Je bent in staat om zelfstandig als professioneel coach te functioneren. Je kunt de verschillende coachingstechnieken en vaardigheden effectief toepassen. Je weet anderen te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je kunt een professionele coachingsrelatie opbouwen met een coachee. Je leert concreet hoe je om kunt gaan met weerstand en andere lastige situaties. Je bent je bewust van je persoonlijke kracht en weet deze op effectieve wijze in te zetten. Je weet jezelf te profileren als coach binnen je organisatie of netwerk.
Opleiding tot Coach SRH RINO Groep Utrecht.
Wat leer je? Deelnemers verwerven kennis en vaardigheden om coaching/werkbegeleiding te kunnen bieden aan zelfstandig individuele medewerkers en om teams te kunnen ondersteunen bij de implementatie van rehabilitatiegericht handelen. Zij maken hierbij gebruik van coachingsvaardigheden. Daarnaast heeft de opleiding tot doel de methodiek van het SRH op het tweede deskundigheidsniveau te laten beheersen om vanuit een overstijgend denkkader medewerkers en teams op praktische wijze te kunnen ondersteunen bij het toepassen van de methodiek. Het zoeken, creëren en versterken van krachten is een belangrijke kern van het leerprogramma: leer evidence based interventies toe te passen. Wat verwachten wij.: Bij inschrijving een motivatiebrief aan de hand van het competentieprofiel Coach SRH. Verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces. Actieve deelname tijdens de trainingsdagen en de Methodische Werkbegeleiding. Het actief online samen leren in de blended leeromgeving. Dat jouw organisatie het uitvoeren van de praktijkopdrachten faciliteert. je hebt de opleiding verpleegkunde, SPH, MWD, ervaringsdeskundigheid, of een daaraan gelijkwaardige opleiding afgerond. je bent twee jaar of langer werkzaam in de praktijk van de GGz, VGZ, Maatschappelijke Opvang of andere vorm van zorg. je hebt reeds enige ervaring met de begeleiding van professionals, zowel individueel als in teamverband.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Tineke is geregistreerd supervisor en Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC. Ze werkte met meer dan 350 managers en professionals binnen verschillende organisaties. Ze focust op aanwezige talenten en de kleine stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat. Tineke wandelt ook met teams in het kader van teamcoaching en teambuilding. Marian van Riel. Trainer en wandelcoach. Marian is een bevlogen wandelcoach en trainer, en een echt groepsdier. Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Samen met Hilde ontwikkelde ze ook de online training Puur Coachen, en ze begeleidt ook onze trainingen in Noord-Brabant. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Wandelcoach, trainer en arts-docent. Als voormalig huisarts volgde Laetitia de Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot RegisterWandelcoach.

Contacteer ons