Meer resultaten voor cursus coaching hbo

 
cursus coaching hbo
Coachopleiding Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
Ik heb al verschillende opleidingen HBO en meer gevolgd en dit is de opleiding die op mij tot nu toe het meeste indruk heeft gemaakt. Ik ben gegroeid zowel als manager als als mens. Anneke van der Linden. Guest Relations Manager. Of je nou de innerlijke coach wilt wakker maken, of wakker houden, deze opleiding maakt dat je elke dag als coach wilt opstaan. Wat heerlijk om allerlei methoden aangereikt te krijgen die je kunt inzetten om mensen te helpen bij hun reis. Ik had dit voor geen goud willen missen! Patrick van den Berg. De opleiding is echt de moeite waard: de inspirerende docenten, de brede basis van methoden en technieken, de inspirerende werkvormen hebben mij echt een sprong verder gebracht, als coach maar ook als mens. Coach bij RTBC. Een stevige inspirerende basis voor de beginnend coach, een must voor ieder die van coaching zijn vak wil maken!
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Na het volgen van deze cursus ontvang je een i-Coach certificaat van ons. Hiermee kun je je expertise op school aantonen. Aansluiting Post-HBO i-Coach. Je kunt ervoor kiezen om na deze verkorte SBO-opleiding een gecertificeerd Post-HBO diploma te behalen. Hiertoe biedt Via Vinci Academy een 1-jarige opleiding voor i-Coach. Onderdelen van de Verkorte Opleiding i-Coach in het PO VO van SBO kun je inbrengen in de Via Vinci Post-HBO opleiding. Wat je exact inbrengt wordt in een persoonlijke intake vastgesteld. Dit leidt tot een korte route naar het gewenste diploma, zonder dubbelingen.
Marnix Onderwijscentrum Coach in het onderwijs Post-HBO.
Toetsing wordt gezien als onderdeel van het leerproces, waarbij de student feedback krijgt op zijn of haar ontwikkeling in relatie tot de competenties. De toetsing bestaat uit.: Tussentijdse feedback op opdrachten. Een afsluitend assessment. De opleiding is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Na afronding ontvang je het diploma Post-HBO en word je ingeschreven in het Abituriëntenregister. Leraren, intern begeleiders, bouwcoördinatoren en begeleiders van startende leraren. Studenten die de post-hbo opleiding Coach in het onderwijs gaan volgen, bezitten een bacheloropleiding voor het onderwijs. Daarnaast bezitten zij aantoonbaar basale kennis van coachingsprocessen en vaardigheden. Deze basale kennis en vaardigheden omvatten de volgende aspecten.: communicatieve vaardigheden luisteren, samenvatten, doorvragen.; kennis van het opzetten en uitvoeren van een coachingstraject.; het verschil tussen coaching en werkbegeleiding. Daarnaast heeft de aspirant-student minimaal één coachtraject doorlopen als coach. Aspirant-studenten tonen deze kennis en vaardigheden aan middels een bewijs van deelname aan een relevante cursus/post-hbo-opleiding. Les in corona-tijd.
Cursus Teamcoach op het secretariaat HBO-niveau.
Onze maatschappij verandert snel. Dit heeft grote invloed op jouw rol en die van jouw collega's: jullie zijn management assistent 3.0 geworden. Klopt het dat jij en jouw collega's' allemaal grote behoefte hebben aan deze opleiding? Een incompany training is dé oplossing. Wij denken graag met je mee, zodat jullie gezamenlijke leerdoelen gerealiseerd worden. In overleg bepalen we een datum en locatie die voor jullie ideaal zijn. Al vele bedrijven gingen je voor! De inhoud van deze opleiding wordt afgestemd op jullie organisatie herkenbaarheid. Ga met elkaar in gesprek ook over lastige situaties. De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar. Er is individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen. Het hele team is in één keer op hetzelfde kennisniveau. Planning van de cursus wanneer het jullie uitkomt. We onderzoeken jullie verbeterpunten voor een zelfsturend secretariaat. Mogelijk: individuele coaching on the job om doelen te complementeren.
Opleiding tot Coach BGL partners.
Het blok Procescoaching richt zich op het begeleiden van het individu in de groep met aandacht voor systemisch werken, groepsdynamica en omgaan met weerstand bij verandering. In beide opleidingen doet u nieuwe inzichten en vaardigheden op die in verbinding brengt met de mens die uzelf bent. U bent tenslotte het belangrijkste instrument in de coaching. Leren door te reflecteren en leren door te doen. De opleiding tot is onder meer bestemd voor leidinggevenden, staffunctionarissen, adviseurs, intern begeleiders en senior medewerkers die mensen met een behoefte aan coaching op een professionele manier willen stimuleren in hun persoonlijke ontwikkelingsproces. De opleiding tot Coach Foundation en Coach Practitioner hebben een EQA-keurmerk European Quality Award. De opleiding Coach Practitioner is tevens een door CPION erkende Post-HBO Registeropleiding.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen. Studeren aan de HU. Ontdek ons onderzoek. Digital Business and Media. Gezond en Duurzaam Leven. Leren en Innoveren. Samenwerken met HU. Stage en afstuderen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Over de HU. Werken bij HU. Deeltijd, duaal en cursussen. Organisaties zijn continu in ontwikkeling en we leren ons leven lang. Tijdens de cursus Coaching leer je hoe je dit leren kunt begeleiden. De cursus is voor iedereen die een coachende rol vervult: als leidinggevende, mentor, collega of adviseur.
Coach Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
In de intervisie-groepen oefen je wekelijks 3 uur de coachingstechnieken en interventies bediscussieer je de theorie. Je krijgt systematische feedback op je professioneel handelen. Inhoudelijke knelpunten die je in deze wekelijkse intervisiegroep ontdekt, kun je binnen de lessen weer bespreken waardoor de vakdocent je adviezen kan geven. Hierdoor krijgt je veel aanknopingspunten aangereikt om in uw eigen groeiproces verder te komen. De studenten Beroepscoach Practitioner volgen naast de intervisie ook supervisie en leertherapie. Supervisie: wijsheid in ambacht. In de opleiding begin je direct met het begeleiden van coachees. Je gaat onder supervisie mensen begeleiden met coachingsvragen. Coaching is een ambacht. Om het vak onder de knie te krijgen is ervaring nodig. Ervaren staat voor het andere leren, het levend leren. Het gaat niet alleen om datgene wat de theorie tot leven kan brengen, maar ook kan overstijgen. Ervaring op zich is dus geen garantie voor wijsheid en vakbekwaamheid. Ervaring dient bewerkt en verwerkt te worden in een leerproces. De leraar die dit proces begeleidt is de supervisor. Je volgt vijf supervisiezittingen. Leertherapie is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de professionele beroepshouding die de coach tijdens de opleiding ontwikkelt.
Teamcoaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Je reflecteert op praktijk en ontwikkelingsvragen. Je beschikt over basis vaardigheden voor coaching. Tijdens de cursus Teamcoaching werk je als teamcoach. Je bewerkt de casuïstiek van teams uit je eigen begeleidingspraktijk en reflecteert op je professioneel handelen door middel van intervisie. Systemisch coachen, organisatiesensitief en resultaatgericht. Instrumenten en intervisies voor de coach. Fases van teamontwikkeling en modellen voor teambuilding. Coachen naar zelfsturend vermogen van een team. Je kunt kennis van teamcoaching en teambuilding toepassen. Je kunt leerprocessen in een team binnen die werkcontext op gang brengen. Je kunt interacties vormgeven in het team. Je kunt vanuit meerdere perspectieven en vanuit de bijbehorende meertaligheid professioneel werken. Je kunt je eigen ontwikkeling tot teamcoach zelfsturend en reflecterend verantwoorden. De werkwijze wordt in hoge mate bepaald door korte startmomenten onder begeleiding van de docent/trainer, waarna de subgroep op een zelfstandige wijze aan de slag gaat met werkvormen/opdrachten tijdens de cursusdag.

Contacteer ons