Resultaten voor opleiding coach hbo

 
opleiding coach hbo
Christelijk integratieve coachopleiding bij Groundwork.
Integratie in de persoonlijkheid en het brein Het integratieve karakter van de opleiding komt ook tot uiting in de focus op integratie in de persoonlijkheid vanuit de kennis dat neurologische en psychische integratie leiden naar gezondheid. De vorm van coaching die je jezelf eigen maakt tijdens de opleiding zet de cliënt in zijn kracht als oplosser van zijn eigen problemen. De coachrelatie en de coach als persoon worden ingezet als instrument. Deze vorm van coaching is gericht op cliënten die in staat zijn om met hulp verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces.
Coachopleiding Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner is EQA Practitioner geaccrediteerd door EMCC NOBCO en Post-HBO geaccrediteerd door CPION. Na afronding van de opleiding ontvang je dan ook een internationaal erkend diploma en kun je je laten registreren als Register Coach in het Abituriënten-Register.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Cursus Train de Trainer. Trainen met Ziel en Zakelijkheid. Trainer en Coach. Coachen met Ziel en Zakelijkheid. Trainer en Coach. Van manager naar teamcoach. Bouwen aan een zelfsturend team. Teamcoaching zelfsturend team. Methodiektrainingen voor coaches en trainers. Workshops van Silvia. Gratis workshop Stermodel. Gratis workshop Trainen met Impact. Teamcoaching voor managers. Coachen met Ziel en Zakelijkheid. Wat ons bezielt. Onze visie: de weg van je hart. Onze werkwijze: met ziel en zakelijkheid. Trainer van het Jaar 2015-16. Het verhaal van Silvia. Vakmanschap met ziel en zakelijkheid. Leren in organisaties.
Marnix Onderwijscentrum Coach in het onderwijs Post-HBO.
Leraren, intern begeleiders, bouwcoördinatoren en begeleiders van startende leraren. Studenten die de post-hbo opleiding Coach in het onderwijs gaan volgen, bezitten een bacheloropleiding voor het onderwijs. Daarnaast bezitten zij aantoonbaar basale kennis van coachingsprocessen en vaardigheden. Deze basale kennis en vaardigheden omvatten de volgende aspecten.: communicatieve vaardigheden luisteren, samenvatten, doorvragen.; kennis van het opzetten en uitvoeren van een coachingstraject.; het verschil tussen coaching en werkbegeleiding.
Opleiding Leefstijlcoach Stichting Medische Opleidingen.
In deze opleiding ontwikkel jij je tot professioneel leefstijlcoach waarin je allerlei vaardigheden ontwikkelt. De gehele opleiding is zoveel mogelijk evidence-based. Wetenschap speelt een belangrijke rol door het curriculum heen en we leren je gedurende de 3 modules hoe je feiten van fabels kunt onderscheiden. Er zijn 4 toetsmomenten, met de eindtoets op 2 juni 2022. Minimaal HBO-niveau, in bezit van HBO of WO-diploma.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Wil je als coach een verrijkend persoonlijk ontwikkelingstraject doorlopen, waardoor je je impact als coach sterk vergroot? In de NOBCO-EMCC erkende Europees practitionerniveau, Post-HBO geregistreerde coach opleiding: Coachen met ziel en zakelijkheid krijg je inzicht in persoonlijke veranderingsprocessen vanuit het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
Techniek en bouw. Zorg, welzijn en hulpverlening. Onderwijs in Nederland. Inloggen of registreren voor het Cum Laude loyaliteitsprogramma.: Psychologie, coaching en begeleiding. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van anderen onmisbaar. Weet jij waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze reageren zoals ze reageren. Om mensen in beweging te zetten en hen het beste uit zichzelf te laten halen, is inzicht in de psychologische achtergronden van zowel jezelf als die van anderen onmisbaar. Weet jij waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze reageren zoals ze reageren? Je ontdekt er alles over met een opleiding binnen Psychologie. Psychologie wordt in veel meer. Binnen welk vakgebied wil je groeien? Trainen en coachen. Onze beste opleidingen. 6 maanden Vakopleiding. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Toegepaste Psychologie en Sociologie.
Coaching Opleidingen Wat is Coaching? HBO en post-HBO NOBCO.
Coaching met volwassenen. Als Beroepscoach coach je je cliënt op professionele wijze naar een positief zelfbewustzijn, met overzicht op de situatie en duidelijke haalbare doelen. Zie onze post-hbo/wo opleidingen.: Beroepscoach Practitioner NOBCO-erkend. DNA van de verandering. Je wilt een gedegen en innovatieve opleiding doen van een erkende kwaliteit.

Contacteer ons