Zoeken naar opleiding training en coaching

 
opleiding training en coaching
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Tineke is geregistreerd supervisor en Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC. Ze werkte met meer dan 350 managers en professionals binnen verschillende organisaties. Ze focust op aanwezige talenten en de kleine stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat. Tineke wandelt ook met teams in het kader van teamcoaching en teambuilding. Marian van Riel. Trainer en wandelcoach. Marian is een bevlogen wandelcoach en trainer, en een echt groepsdier. Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Samen met Hilde ontwikkelde ze ook de online training Puur Coachen, en ze begeleidt ook onze trainingen in Noord-Brabant. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Wandelcoach, trainer en arts-docent. Als voormalig huisarts volgde Laetitia de Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot RegisterWandelcoach.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
Bekijk deze opleiding. HBO Toegepaste Psychologie en Sociologie. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar. Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing. Een initiatief van de grootste opleiders van Nederland. Opleiding.nl is een initiatief van de grootste opleiders van Nederland. Samen hebben we een eenvoudige doelstelling: alle drempels in het zoeken en boeken van een opleiding weghalen, zodat meer mensen deelnemen aan het zo belangrijke levenlang ontwikkelen.
Teamcoaching Opleiding voor trainers, coaches, teamleiders Teamchange.
Naar de opleiding. Inhoud Verdiepende opleiding met systemische module en extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers Maximaal 12. Dagdelen 12 5 dagen 2 avonden. Doorlooptijd 16 weken. Erkenning met Essenties STiR registratie. Naar de module. Inhoud Intensieve tweedaagse biedt een persoonlijke én praktische basis voor elke teamprofessional. Deelnemers Maximaal 16. Dagdelen 5 2 dagen avond. PE-punten Nobco: 15 uren. Naar de module. Inhoud Twee dagen voor iets gevorderde teamcoaches. Leer hoe systemisch méér is dan opstellingen. Deelnemers Maximaal 16. Dagdelen 5 2 dagen avond. PE-punten Nobco: 15 uren aangevraagd. Inhoud In vier online sessies leer je de vier pijlers van teamcoaching. Perfecte ondergrond voor starters en ervaren improviseerders. Deelnemers Maximaal 16. Dagdelen 4 sessies van een halve dag. PE-punten In aanvraag. Naar de training.
Meer dan 30jaar ervaring in Training Coaching MBO t/m MBA Coniche.
Waarde 0-meting en 1-meting. Meer dan 35 jaar ervaring in training en coaching! Coniche is sinds 1984 dé autoriteit in trainingen en coaching op het gebied van klantcontact. Onze kracht ligt in onderwijs op het snijvlak van marketing, verkoop en klantenservice. Customer management noemen wij dit overkoepelende vakgebied. Ons portfolio omvat maatwerktrainingen, maar ook een groot aantal trainingen en workshops via open inschrijving. Ook verzorgen wij erkende opleidingen op diverse niveaus: van MBO tot en met Post HBO-opleidingen en MBA.
HEEL communicatietrainingen voor persoonlijke en professionele groei.
Leergang coachen van collega's' Heel communicatietrainingen. Rens: Coaching" geeft mij nieuwe energie om mijn werk anders te benaderen en aan te pakken. Zeer spiegelend en zuiver." Individuele coaching Heel communicatietrainingen. Manda: Veel" inzicht gekregen hoe communicatie kan verlopen, tips en zelfinzicht."
Coördinator sportinstructie, trainer / coach Friesland College.
Een deel van jouw mbo-opleiding wordt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap rechtstreeks aan het Friesland College betaald. Het overige lesgeld en eventuele extra kosten komen voor rekening van de student. De lessen worden verzorgd op de locaties in Leeuwarden en Heerenveen. Daar volg je de theorie en praktijkvakken. In het eerste jaar oriënteer je je op de verschillende werkvelden. Vanaf het tweede jaar heb je bij de opleiding Sportinstructie, training coaching de mogelijkheid om je te specialiseren. Dit kan in de richtingen: buitensport, ijs en skatesporten, SCUB, tennis, turnen, voetbal, watersport en zwemmen. Je vindt meer informatie onder de button hoe leer je. Daarnaast kies je tijdens de opleiding een aantal keuzedelen. Er is een gevarieerd aanbod: van duiken tot lifeguard. Je kunt dus gedeeltelijk je eigen opleiding vormgeven. Je vind het aanbod onder de button keuzedelen. Hoe leer je? Je opleiding is opgebouwd uit verschillende onderdelen: theorie, praktijk, coaching en sport. Praktijk en theorie gekoppeld. Je start met een introductieperiode. Daarin leer je medestudenten, docenten en de school kennen.
Coaching de Baak.
De Baak Coaching is er voor iedereen die een online coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Korte opleiding Trainer/Coach.
De Korte Opleiding tot Trainer/Coach wordt gegeven op.: dinsdag 15 en woensdag 16 december 2020. zaterdag 16 en zondag 17 januari 2021. Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. De studiebelasting is ongeveer 18 uur. Het instroomniveau van deze opleiding is MBO/HBO. Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst. Hoe zet ik mijzelf in de markt? De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop hoe" zet ik mijzelf in de markt. Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze coaching" on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

Contacteer ons