Op zoek naar coaches?

 
coaches
Trainers Coaches Home.
Meer dan 150 trainers, coaches en trainingsacteurs met veel ervaring en expertise op alle gebieden in onze database. We kunnen een communicatietraining voor u verzorgen op elk gebied. Wilt u zelf zoeken naar een trainer of acteur in ons bestand?
Jaap Duin Psycholoog. LifeCoach. Coach in Amsterdam. Join.chat.
Jaap is een snelle en heldere denker. Een goede combinatie van een coach die weet waar hij voor staat, maar ook open is voor mijn verhaal. Tijl Koenderink Directeur School of Understanding. Tijdens TedxUtrecht werd ik begeleid door Jaap. Ik heb dat als zeer inspirerend en constructief ervaren. Jaap geeft op een prettige manier deskundige feedback en gericht advies. Reint Jan Renes Professor Hogeschool Amsterdam, Beïnvloedingsspecialist.
Schouten Nelissen Coaching De coaches van Schouten Nelissen maken jou sterker!
Heb je binnen jouw organisatie grip op de inzet van coaches? En zicht op de kosten en de opbrengsten? Selecteer je elke coach centraal op basis van kwaliteit en passendheid? Helaas kunnen de meeste organisaties deze vragen niet bevestigend beantwoorden.
Coaches De Startversneller.
Er is een groot aantal coaches aangesloten binnen De Startversneller. Alle coaches hebben voldoende kennis en ervaring om startende ondernemers zoals jij te ondersteunen. Heb je zelf al een coach op het oog die nog niet is aangesloten? Dan zijn daar ook mogelijkheden voor.
Coaches coaching is temporarily unavailable due to Covid-19 University of Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-cal
The goal of the ISN Introduction is to familiarise the students with the UvA, Amsterdam, and Dutch language and culture. Together with their group, coaches will get to enjoy free lunches and activities including an official welcome, a canal cruise, a visit to the Artis zoo, various creative workshops and a final party in the Melkweg see more detailed programme schedules below.
Uw coaches voor GRIP VvAA.
Uw coaches voor GRIP. Maak kennis met de tien deskundige en ervaren coaches voor GRIP, de online zelfcoaching tool voor zorgprofessionals. Annette van Ginkel, Jeannette van Bragt, Judith Westen, Jules Pieters, Marcel Adriaanse, Marga Gooren, Martine Timmermans, Moniek de Boer, Peter Ribbens, Tineke Detering.
Coaches More GmbH Makelaarsbedrijf Spelersmakelaar Transfermarkt.
Aantal zelfstandige coaches stijgt explosief iedereen zijn eigen coach De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Nog een verschil: een psycholoog heeft ten minste vier jaar een academische opleiding gevolgd voordat hij zich psycholoog mag noemen, en nog een paar jaren meer voordat hij van de zorgverzekeraar zelfstandig mensen mag behandelen. Maar coach is geen beschermde titel: voor vijf tientjes kan de aspirant-coach zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en een coachingpraktijk beginnen. Dat gebeurt dan ook: loopbaancoaching, leiderschapscoaching, personal coaching, outdoor-lifecoaching, huiswerkcoaching, een wandelcoach, een dierencoach, en een kledingcoach: Nederlanders coachen wat af, en het is niet altijd makkelijk om serieuze coachingsprogrammas en coaches te onderscheiden van projecten van mensen met meer creatieve bedoelingen.

Contacteer ons