Zoeken naar coaching opleiding

 
coaching opleiding
Coach Boulevard.
Toon alles Korte opleiding Lange opleiding. Teamcoaching op wendbaarheid. 3 dagen Basisprincipes en basiswerkmodellen voor coachen 1.677, Start 6x per jaar. 11 dagen Zowel Individueel Teamcoachen 6.415, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend. Coachend Leiderschap 3.0. 4 dagen Coachend leidinggeven aan wendbare teams 1.998, Start 3x per jaar. 10 dagen Systeemgericht teamcoachen 5.930, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend Teamcoach. Teamcoaching op wendbaarheid. 4 dagenIn een agile omgeving teamcoachen op wendbaarheid 1.998, Start 3x per jaar. 11 dagen Resultaatgericht agile en lean teamcoachen 6.655, Start 3x per jaar Phbo-erkendScrum Master Green Belt. 2 dagen Masterclass Minimaal 5 jaar ervaring PE-punten StR NOBCO 1.077, Start 2x per jaar. Individuele Coaching Teamcoaching. 15 dagen Erkend Individueel Coach én Teamcoach 8.930, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend.
Opleiding Integrale Coaching Synnervate.
Opleiding Integrale Coaching. Wil je een opleiding volgen tot coach, met jouw eigen integrale en spirituele ontwikkeling als basis? De opleiding voor Integrale Coaching leidt mensen op die vanuit bewustzijn een rol willen spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van andere mensen in hun ontwikkeling.
Keulseweg erkende opleiding coachen met paarden.
Dan is de coachopleiding equine assisted coach iets voor jou! De opleiding equine assisted coach level 1 is een complete coachopleiding waarin je de kennis en technieken krijgt aangereikt om ervaringsgericht te coachen in samenwerking met paarden. Het doel is jezelf in deze opleiding te ontwikkelen tot een zelfbewuste en professionele, gecertificeerde coach die met paarden samenwerkt, maar ook in staat is een ervaringsgericht proces zonder paarden te begeleiden. Na level 1 zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden tot equine assisted level 2 en/of kindercoach en wordt het zelfs in combinatie met de opleiding psychosociale basiskennis en lidmaatschap van KREAC mogelijk om als level 3 coach in aanmerking te komen voor gedeeltelijke vergoeding uit het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars. Alle informatie over de opleiding vind je onder informatie, cursusdata en boekenlijst. Of lees hier hoe studenten de opleiding ervaarden. Het is nu mogelijk je aan te melden voor de opleiding die januari 2021 start. De cursusdata van de level 1 groepen vind je hier.
Post-HBO Coach Opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Erkenningen opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid. NOBCO EMCC, Post HBO, Schoolleiders PO, CRKBO, CEDEO. De opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid is Post-HBO geregistreerd, NOBCO EMCC geaccrediteerd op Europees practitionerniveau, en ingeschreven in het Schoolleidersregister PO. Als opleidingsinstituut zijn wij CEDEO en CRKBO erkend. Europese NOBCO EMCC erkenning. De coach opleiding is post-HBO geregistreerd, hierdoor word je als Coach met ziel en zakelijkheid ingeschreven in het Post-HBO register. De Post-HBO coach opleiding is Europees erkend door NOBCO en EMCC op practitionerniveau, hierdoor ontvang je een EQA diploma op practitionerniveau. De open opleidingen van Blankestijn Partners zijn CEDEO erkend, op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder ex-deelnemers van o.a. Coachen met ziel en zakelijkheid score 988, %. De Post-HBO coach opleiding is gecertificeerd door de Stichting Schoolleidersregister PO binnen het formeel leren, waardoor schoolleiders in het basisonderwijs Coachen met ziel en zakelijkheid kunnen gebruiken voor hun herregistratie. Blankestijn Partners is CRKBO erkend, waardoor wij de opleiding BTW vrij kunnen aanbieden. NOBCO gecertificeerde coaching opleiding EQA met stevig basis voor NOBCO coach EIA portofolio.
Creatieve coaching opleidingen Intence opleidingen. Creatieve coaching opleidingen Intence opleidingen.
Je ervaart hoe de theorie en praktijk kunnen samen komen. Opleiding Creatief Coachen. Het was goed, interessant en leerzaam. Ik voel me nu veel sterker om straks als coach zelf aan de slag te gaan. Margo is een goede docent die ons in korte tijd veel heeft geleerd.
Coaching VO Academie. VO Academie. download. Page 1 Copy 2. Page 1 Copy 2. fb_logo. Group. Shape. mail_icon. logo_solo. Group. Shape.
De leergang is opgezet voor bestuurders en voor ervaren schoolleiders met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring. Het coachen van collega-schoolleiders en/of bestuurders vereist voldoende vlieguren in een leidinggevende positie om de rol als coach goed te kunnen vervullen. Bent u geinteresseerd in het volgen van de opleiding tot VO-managementcoach? U kunt uw interesse aangeven via dit formulier, dan houden wij u op de hoogte. Sinds april 2014 zijn er vijf regionale netwerken van gecertificeerde coaches van start gegaan. Ieder netwerk wordt door twee regio-coaches gecoördineerd. De landelijk coördinator van het VO-management coaching traject is dhr.
Opleiding tot Master Coach.
Trainer en docent. Expert op het gebied van groepsdynamica. het model Integrale Procesbegeleiding van Groepen. Ron van Deth. Psycholoog en publicist. College: Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen / In Master Coach: Methodisch Coachen. Directeur Centre for Generative Leadership. College: Generatief Leiderschap. CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het Europees Instituut de Baak is geregistreerd bij CRKBO en staat ingeschreven in het CRKBO-register. Dit betekent dat wij BTW-vrijgesteld onderwijs aanbieden. PHBO Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs. De opleiding Coach Practitioner is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs SPHBO Nederland. Studenten die de opleiding met goed gevolg afronden, kunnen worden opgenomen in het Abituriëntenregister en ontvangen een officieel, erkend getuigschrift SPHBO. CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland geeft de getuigschriften uit. StR Keurmerk voor professioneel begeleiden. De opleiding tot Master Coach is erkend door Str.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Training Coachen van Zelfsturende Teams. Download brochure Inschrijven. Download brochure Inschrijven. Executive Master Coaching en Beïnvloeding. Download brochure Inschrijven. Download brochure Inschrijven. Als coach heb je toonaangevende kwaliteiten nodig. Die zijn immers noodzakelijk om anderen te begeleiden, motiveren en beïnvloeden. Met een van onze Coaching Opleidingen doe je essentiële kennis en technieken op om het beste uit mensen te halen. Wat doet een coach? Een coach word of ben je niet zomaar. Daar waar coaching jaren geleden als bijkomende taak werd gezien in leidinggevende functies, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een professioneel beroep dat om essentiële vaardigheden en gerichte kennis vraagt. In de rol van coach heb je namelijk een grote verantwoordelijkheid: je helpt anderen met probleemoplossend denken en stimuleert ze om bepaalde doelen in het leven te bereiken. Als coach heb je niet alle antwoorden op de vragen, wél weet je welke vragen je moet stellen om anderen te begeleiden naar de juiste antwoorden. Dit kom je bijvoorbeeld tegen bij persoonlijke coaching, maar ook bij coaching op de werkvloer.

Contacteer ons