Meer resultaten voor hbo opleiding coaching en supervisie

 
hbo opleiding coaching en supervisie
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Enerzijds bouwt het vakgebied begeleidingskunde voort op en is het gefundeerd in de wereld van supervisie en coaching. Deze begeleidingsvormen bieden ervaringsgerichte leerbegeleiding aan professionals om het persoonlijk functioneren te integreren in het beroepsmatig handelen. Anderzijds vindt de begeleidingskunde haar grondslag in de wereld van de organisatieontwikkeling. Master Begeleidingskunde kent een eigen lectoraat van waaruit via kennisontwikkeling en onderzoek het vakgebeid van begeleidingskunde voortdurend verder wordt ontwikkeld. Dit lectoraat is ondergebracht bij het Kenniscentrum Talentontwikkeling van de Hogeschool Rotterdam. Master Begeleidingskunde van de Hogeschool Rotterdam is zowel te volgen in Rotterdam als in Nijmegen, op een locatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aanmelden of contact opnemen. Meer informatie Be a Master of More. Meer weten over masteropleidingen? Bekijk de info. Webinar Master Begeleidingskunde deeltijd 19.00 uur. 18 november 2020 Meer informatie. Vraag de brochure aan. Wil ik niet aangeven. Ik wil graag in de toekomst geïnformeerd worden over deze opleiding en de activiteiten van Hogeschool Rotterdam.
Groepssupervisie, overleven of uitdaging? Kempler Instituut.
Introductie supervisie opleiding. Experience Day 8 januari 2021. Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie EPH/GGT. Nieuw Post HBO: Ervaringsgerichte Supervisie en Coaching LVSC. Gestaltwerk lichaamswerk trauma. Trainingen, nascholingen en opleidingen jeugdzorg. Trainingen, nascholingen en opleidingen sociaal werk. Trainingen en nascholingen voor hulpverleners.
Een professionele Post-HBO Coachopleiding volg je bij UNLP.
De post-HBO opleiding tot Professioneel Coach is een uitgebreid traject dat bestaat uit een combinatie van.: Plenaire bijeenkomsten in Amsterdam. In 20 dagen krijg je van ervaren expert-coaches alle handvatten, vaardigheden en kennis om goed voorbereid en met zelfvertrouwen sessies te hebben met cliënten. Bijeenkomsten waarin je in alle veiligheid, plezier en met deskundige begeleiding kunt werken aan het versterken van je vaardigheden. In dit onderdeel heb je de mogelijkheid om het werk met je cliënten in te brengen in je groep onder begeleiding van een ervaren supervisor. Je brengt één of meerdere cases in en bespreekt daarin obstakels en uitdagingen waar je tegenaan loopt. Een uitgelezen kans om andere perspectieven te horen van je collegas en geïnspireerd te worden door nieuwe ideeën. Dit onderdeel lijkt op de supervisie, maar is dan in de besloten omgeving van je collegas zonder de aanwezigheid van een supervisor.
Annet Krosenbrink coaching, supervisie en training.
HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Voortgezette opleiding: opleiden, supervisie en deskundigheidsbevordering. Geregistreerd coach, supervisor en leersupervisor. Kernreflectie 1 IML Instituut voor Multilevel Leren. Motivational interview HAN-VDO. Scholing vertrouwenspersoon seksuele intimidatie agressie en geweld Bezemer Kuiper. Kennismaken met transactionele analyse, NLP en systemisch werken Phoenix opleiding. coaching, supervisie en training.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE.
Competentieprofiel van de Supervisor: Competentieprofiel Supervisor. Competentieprofiel van de Coach: Competentieprofiel Coach. Competentieprofiel van de Leersupervisor: Competentieprofiel Leersupervisor. Competentieprofiel van de Docent Supervisiekunde: Competentieprofiel Docent supervisiekunde. Studentlidmaatschap tijdens je opleiding. Studenten van de erkende opleidingen kunnen bij aanvang van hun studie een studentlidmaatschap aanvragen met 50% korting. Zoek je bijscholing voor je herregistratie? Filter op Permanente educatie voor een overzicht van erkende bij en nascholing. Een overzicht van LVSC PE-aanbod en extern aanbod met korting vind je in het activiteitenoverzicht. Erkende opleidingen beroepsregistratie LVSC-Registercoach. Erkende opleidingen beroepsregistratie LVSC-Supervisor. Erkende opleiding beroepsregistratie LVSC-Organisatiebegeleider. Permanente educatie PE externe aanbieders. Begeleiden voor Iedereen. Opleiding: Supervisie voor iedereen. De opleiding Supervisie voor Iedereen is een professionele opleiding tot supervisor met een persoonlijke aanpak. Wij vinden dat iedereen, ongeacht zijn afkomst, sociale klasse of religie recht heeft op goede supervisie. Daarom besteden wij extra aandacht aan het ontrafelen van dominante opvattingen over wat goede begeleiding en supervisie is.
Opleiding tot Kindercoach/-counselor BGL partners.
De opleiding tot Kindercoach is tevens als bij en nascholing geaccrediteerd door Registerplein. Het aantal registerpunten is afhankelijk van de categorie waaronder u staat geregistreerd in het register 142 tot 855 registerpunten. Verbreding van kennis. Het volgen van een brede coachopleiding met meerdere specialisatierichtingen biedt u nog een aantrekkelijk voordeel. U kunt uw competenties en werkveld als coach verruimen door in een verkort traject en tegen beperkte kosten 1.500, ook nog een van de andere specialisaties te volgen. U volgt 4 lesdagen van de door u gekozen extra specialisatierichting en voert onder supervisie 2 praktijktrajecten uit met de extra specialisatie doelgroep. U ontvangt na voltooiing van uw opleiding een erkend diploma. Daarnaast biedt BGL een wisselend aanbod aan kortdurende nascholingsactiviteiten aan in de vorm van masterclasses en trainingen waarmee u uw kennis en inzichten kunt verrijken. Lees hier verder. Verdieping van kennis. Na afronding van onze Brede Coachopleiding en met een positief advies van het begeleidingsteam is het mogelijk om u verder te verdiepen binnen een van onze 2-jarige therapeutische opleidingen. Mogelijk dient u hiervoor nog wel een kort aanvullend instroomprogramma te volgen.: Opleiding Kinder, Jongeren en Gezinstherapie. Opleiding Integratieve Psychotherapie. 10.00-17.00 uur dagopleidingen. Hoofddorp, Doorn, Utrecht en Eindhoven.
Homepage Hoogendijk coachopleidingen.
Je voert oefenopdrachten uit met groeps en individuele supervisie achteraf. Opleiding Bezielend coachen. Met deze module krijg je een stevige basis als bezielende levenscoach. Hierop kun je verder bouwen met de opleidingen voor bezielende loopbaancoach, executive coaching, of relatiecoach. Meer over deze opleiding. Deze opleiding bouwt voort op de opleiding Bezielend Coachen.
Post-hbo volgen? De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Wilt u bepaalde vaardigheden ontwikkelen of zoekt u meer kennis binnen uw vakgebied? Een post-hbo-opleiding biedt verbreding en verdieping aan professionals met werkervaring. Tijdens de opleiding verwerft u actuele kennis en vaardigheden die u meteen in de beroepspraktijk kunt gebruiken.

Contacteer ons