Meer resultaten voor opleiding coachen en begeleiden

 
opleiding coachen en begeleiden
Cursus Effectief coachen bij Stoppen met Roken Visiom.
Di 15 december 2020 van 9.00 tot 11.00 uur via Zoom: Live trainingssessie van 2 uur, gericht op het oefenen van gespreksvoering, specifiek het structureren van leefstijlcoachingsgesprekken in combinatie met de patiënt regie laten nemen. Professionals uit zorg en welzijn die mensen beter willen begeleiden bij stoppen met roken en/of daartoe opgenomen willen worden in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Studieduur, studiebelasting en begeleiding. Je start bij voorkeur met de coachingstraining, zodat je het onderwerp stoppen met roken met een goede coachingsondergrond kunt benaderen. Als de contactbijeenkomsten van de coachingstraining pas later gepland staan en je wilt alvast beginnen, dan kun je direct starten met de e-learning van zowel coaching als stoppen met roken. Vragen kunnen op elk moment aan de docenten worden gesteld in de online studieomgeving en worden dan binnen twee werkdagen beantwoord. De zelfstudie over stoppen met roken vraagt gemiddeld 16 uur studietijd. Het coachingsgedeelte van de opleiding omvat een e-learning met video en tekst over doelmatige coachingstechnieken omvang 5 uren en 2 dagdelen live training in het coachen totaal 4 uren.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Als grootste opleider van coachend Nederlan d is deze opleiding als één van de eerste op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd volgens de meest recente NOBCO EMCC richtlijnen. Je ontwikkelt je als coach van de hoogste kwaliteit, mede doordat je meer praktijkervaring opdoet tijdens je leertraject. Wil je meer weten wat de ICM Coachingsopleiding inhoudt? Op woensdagavond 25 november organiseren we een online open avond via Zoom. Klik hier om naar de open avond te gaan. Binnen 5 maanden ben je professioneel en zelfstandig coach. Je doet veel praktijkervaring op tijdens het leertraject. EQA geaccrediteerd door NOBCO EMCC op practitionerniveau. Met EQA-diploma versnelde route tot EIA-keurmerk bij NOBCO mogelijk. Geaccrediteerd door de STR. Kleine groepen maximaal 10 deelnemers. Je bent in staat om zelfstandig als professioneel coach te functioneren. Je kunt de verschillende coachingstechnieken en vaardigheden effectief toepassen. Je weet anderen te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je kunt een professionele coachingsrelatie opbouwen met een coachee.
JongerenCoach Opleiding in 14 dagen De Academie.
Deze opleiding is erkend door de NOBCO. Coaching wordt niet door de reguliere zorgverzekeraars vergoed. Vaak vinden de ouders creatieve oplossingen om deze trajecten te financieren. In sommige gevallen zijn het ook werkgevers, het UWV of instanties via het Gemeente Jeugdfonds die betalen. Een vak met toekomst. Je werkt vanuit je eigen praktijk en van daaruit kun je je verbinden met scholen, de gemeente en jeugdhulpverleningsinstanties. Vooropleiding en vrijstelling. Aantoonbaar hbo werk en denkniveau. Interesse en /of werkervaring in de proces begeleiding van Jongeren.
Opleiding Professioneel Coachen Post-HBO Het Compass.
Het resultaat van deze opleiding is dat je anderen kunt coachen en begeleiden op een professionele wijze met als doel hun kwaliteiten optimaal in te zetten. Je kunt als coachend leidinggevende de medewerkers vervolgens een grotere en effectievere bijdrage aan het bedrijfsresultaat laten leveren. Als AO arbo-professional of zelfstandig coach geldt dat je mensen begeleidt naar inzicht, groei en zelfsturend vermogen. Als coachende leidinggevende of als professioneel coach kan je, afhankelijk van de coachingsvraag en omgeving, die interventies kiezen die tot optimaal resultaat leiden.
partners: Professioneel begeleiden. logo-professioneel-begeleiden. logo-professioneel-begeleiden. logo-professioneel-begeleiden.
Blankestijn Partners wil uitmuntende trainers, coaches en managers opleiden, zodat zij veranderingsprocessen resultaatgericht kunnen begeleiden. Wij zijn daarbij gericht op het realiseren van een hoog competentieniveau én op wezenlijke persoonlijke ontwikkeling van de coach, trainer, coachend leidinggevende. TA Centrum is een internationaal erkend opleidingsinstituut, gebaseerd op de Transactionele Analyse, een toegankelijke theorie over het gedragde, persoonlijkheidsontwikkeling en communicatie. We bieden opleidingen, trainingen, supervisie, coaching en counseling op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kijk voor het complete en veelzijdige aanbod, bijvoorbeeld ook over de combinatie TA en systemisch werken, TA en loopbaanbegeleiding op onze website. Een uniek leerconcept opgebouwd uit inspirerende en themagerichte 1-daagsen. Je leert professioneel in je eigen stijl te coachen. De focus ligt op het leervermogen van individu, team en organisatie. Centraal staat eigenaarschap in de hier-en-nu situatie. Je bepaalt je eigen tempo en volgorde van de 1-daagsen en dat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Diverse leergangen kennen een PHBO-diploma, zijn StR-ERKEND en NOBCO geaccrediteerd! Nederlandse Vereniging voor Examens. De Nederlandse Vereniging voor Examens NVE is statutair opgericht op 24 december 1999. De NVE heeft tot doel de bevordering van de kwaliteit van het examineren in Nederland. Hoogendijk Coaching en Opleiding.
Coaching Cursussen Trainingen ROC.nl.
Er zijn ook cursussen beschikbaar die juist jou kunnen coachen en trainen. Zo kun je tijdens een training leren om te leven in het moment, zodat je innerlijke rust krijgt en je beter kunt concentreren. Of wat dacht je van een cursus waarmee je meer passie kunt vinden in je werk of een cursus zelfvertrouwen? Zijn deze opleidingen en cursussen voor jou bedoeld? Misschien ben je al coach of wil je aanvullende cursussen of trainingen op dit gebied volgen. De coachingsopleidingen die je hier vindt zijn bijvoorbeeld.: cursussen voor budgetcoaching.; trainingen voor coachend leidinggeven.; coachingscursussen voor gesprekstechnieken.; opleidingen tot jobcoach of relatiecoach. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Afstandsonderwijs / thuisstudie. arnhem, breda, den hoorn, eindhoven, groningen, hoorn, rotterdam, utrecht, zwolle. Coachend leidinggeven in de TSO. Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken. Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Live Online, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
Opleidingen Coachen leerlingen in Nederland.
Nog geen account? Ontvang gratis vacatures in je mailbox. Stuur je CV eenvoudig naar werkgevers. Vind werk via de invalpool. Even geduld aub. De opleidingen worden gesorteerd. Opleidingen Coachen leerlingen. Op deze pagina vindt u het overzicht van lerarenopleidingen en cursussen voor docenten en managers. Bergen op Zoom. Alphen ad Rijn. Gezondheidszorg en Welzijn. Leer en gedragsproblemen. Management en Organisatie. Toetsen en beoordelen. Veiligheid op school. In Nederland zijn 22 opleidingen Coachen leerlingen gevonden. Sorteren op: Opleiding. Beelddenken in de praktijk TEAMDAG VISUEEL LEREN. Instituut Kind in Beeld op locatie. Alle onderstaande mogelijkheden zijn op locatie aan te vragen voor het gehele team of een deel ervan. Lezing BEELDDENKEN, HET VISUELE LEERSYSTEEM Een lezing middels powerpoint en vertoning van f. Begeleiden bij overlijden en echtscheiding. Opleiding tot rouw en echtscheidingsbegeleider om leerlingen met rouw en verdriet te begeleiden in hun proces.
Coachend Begeleiden Associatie voor Coaching Professionalisering voor Coaches.
Nou, bij associatie voor coaching. CPC1, je leert dus de skills voor coaching, taakbekwaamheid. Maar daarnaast leer jij jezelf ook herontdekken, deze opleiding heeft mij ook nog eens een rijker persoon gemaakt. Op naar CPC2, vakbekwaam! Fijne training, praktische inslag, ik moest toch weer met de billen bloot en daar kwam ik mezelf ook weer eens tegen. Opnieuw dieper bewustzijn gecreëerd door deze opleiding. De trainers zijn echte praktijkmensen en flexibel ingesteld zodat er op de dagelijkse praktijk kan worden ingegaan. Zeer betrokken mensen.

Contacteer ons